Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dark (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Baran bo Odar
Actori: Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Jördis Triebel
An: 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dark SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02.Lies

S01E03.Past.And.Present

S01E04.Double.Lives

S01E05.Truths

S01E06.Sic.Mundus.Creatus.Est

S01E07.Crossroads

S01E08.As.You.Sow.So.You.Shall.Reap

S01E09.Everything.Is.Now

S01E10.Alpha.And.Omega


Sinopsis Dark

Serialul Dark urmărește viețile a patru familii din orașul german fictiv Winden și se aseamănă cu “Stranger Things”. În serial sunt investigate disparițiile mai multor copii. Seria urmărește povestea lui Jonas Kahnwald, un adolescent care încearcă să treacă peste sinuciderea tatălui său, ofițerul de poliție Ulrich Nielsen. Lucrurile se complică deoarece într-o peșteră din Winden există o gaură de vierme care le permite oamenilor să călătorească în timp.

Intr-adevar, un serial genial si intr-o oarecare masura, peste Stranger Things. Am incercat primele cateva episoade sa imi creez ipoteze despre ceea ce se va intampla dar am renuntat, este pur si simplu imposibil sa prevezi turnurile pe care le ia serialul, mai ales spre final. Chiar sunt curios ce se va intampla mai departe. Cei de la Netflix s-au intrecut pe ei, actorii, muzica, scenariul, totul foarte bune.


Review Dark

Am auzit multe păreri pozitive în ultimele zile, despre cel mai nou serial Netflix: “Dark”. Primul lucru pe care-l poți spune despre el e că are o atmosferă similară cu cea a Stranger Things.

În premieră, Netflix produce în întregime un serial în Germania. Acțiunea se desfășoară în orașul Winden, iar în centrul atenției este dispariția a doi copii și încercarea disperată a adulților de a-i găsi. Însă răspunsul la acest mister nu trebuie căutat în prezent, ci în trecut, acolo unde s-ar putea afla și cei doi copii (ce să mai, o nebunie totală).

Atmosfera similară cu cea din Stranger Things e conturată încă din trailer iar limba germană folosită în serial face lucrurile și mai “creepy”. Serialul este destinat adulților și e catalogat drept “terifiant” de presa din străinătate.


Sezonul 2 Confirmat!

„Dark” a apărut la începutul lui decembrie pe Netflix, la timp pentru a ne ajuta să trecem mai ușor peste faptul că al doilea sezon din „Stranger Things” a apărut și ne-a lăsat cu zeci de întrebări.

Serialul este o versiune mai matură a „Stranger Things”, care urmărește viețile a patru familii din orașul german fictiv Winden. Pe parcurs, sunt investigate disparițiile mai multor copii și a felului în care acestea sunt legate de trecut. Deși primul sezon a răspuns la multe întrebări, au mai rămas tot atâtea fără explicații. Mai jos sunt cele mai arzătoare întrebări pe care le avem cu privire la cel de-al doilea sezon.

La sfârșitul sezonului unu, Ulrich a rămas blocat în 1953. Știm că este în închisoare sub acuzația că a bătut un copil – nu e ca și cum cineva i-a crezut povestea că acel copil ar fi răul întruchipat, dar nu știm ce se va alege de el. Îl vor omorî polițiștii sau colegii de celulă? Dacă supraviețuiește, va deveni unul din personajele din 1986? Rămâne de văzut.