Dansatoarea din umbră – Shadow Dancer (2012) Online Subtitrat


Regia: James Marsh
Actori: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller
Durata: 101 minute
IMDB: 6.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dansatoarea din umbră – Shadow Dancer (2012)

Un membru activ al IRA (Andrea Riseborough) este arestat în timpul unui atentat cu bombă eșuat în metroul londonez. Femeia acceptă să devină informator al serviciului MI5 (reprezentați de Clive Owen și Gillian Anderson), de dragul copilului său minor. Ea se întoarce în Belfast, la familia sa care este în întregime implicată în operațiuni IRA, cu grad mai mic sau mai mare de violență.

Povestea se complică încă de la prima misiune. Femeia este presată de autorități să livreze informații despre operațiunile IRA, iar “frații” din rețea o suspectează de trădare și ea riscă moartea. În tabăra cealaltă, agentul care o racolează (Clive Owen) răspunde pentru viața ei, însă se trezește prins în jocurile de culise din MI5 care pot duce la sacrificarea sursei sale.

Rivalitatea istorica dintre englezi si irlandezi, actiunile extreme ale ambelor parti implicate, au condus la realizarea mai multor filme interesante. Aducerea in distributie a superstarului Clive Owen dar si scenariul realist, ridica mult si valoarea acestuia.