Dangal (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nitesh Tiwari
Actori: Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Sport, Indiene
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dangal

Un fost campion de lupte se opune corupției și opresiunii societății și își crește cele două fiice să devină campioane la sportul la care și el a excelat.

Aamir Khan strălucește în rolul lui Mahavir Singh Phogat. El este atat de remarcabil in interpretarea sa, incat acest lucru ar putea fi considerat una dintre cele mai bune lucrari ale sale vreodata. Scena de deschidere a filme indiene online Dangal este doar o bucatica a pasiunii lui Phogat pentru lupte sportive. Prima jumătate a lui Dangal funcționează exact ca un luptător calificat – invariabil sigur de mișcările sale.

A doua jumătate a filmului Dangal online subtitrat vizează victoria. Transformarea lui Mahavir de la tatăl odată exasperat al unei fetițe la cea mai triumfătoare a șirului de pierderi al lui Geeta înainte ca ea să câștige în cele din urmă un aur în timpul jocurilor de bunăstare comună, pentru ca desi akhara să fie înlocuită cu un covor de lupte – fiecare moment funcționează în contrast cu ceea ce ai urmărit mai devreme. Dar nici măcar o dată filmul nu își mai concentrează atenția.

Un cuvânt despre turnarea lui Mukesh Chhabra: el a făcut o treabă extraordinară a turnării. Nitesh Tiwari este foarte uimitor. Versurile lui AmitabhBhattacharya sunt minunate. Muzica lui Pritam este în sincronizare minunată cu starea de spirit a dramei. “Dangal dangal” este un cântec foarte inspirat și va deveni în curând o furie.

“Dhaakad” și “Haanikarak” sunt, de asemenea, foarte bine reglate. Cântecul “Gilehariyaan” are farmec minunat de un fel diferit. Versurile lui Amitabh Bhattacharya sunt minunate. Scriitorul poate cânta câteva premii pentru versurile sale. Coregrafia lui Bosco-Caesar este foarte reală.