Dangal (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nitesh Tiwari
Actori: Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh
An: 2016
Gen: Actiune, Biografie, Drama, Indiene
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dangal

Un fost campion de lupte se opune corupției și opresiunii societății și își crește cele două fiice să devină campioane la sportul la care și el a excelat.

Aamir Khan strălucește în rolul lui Mahavir Singh Phogat. El este atât de remarcabil în performanța sa, încât aceasta poate fi considerată drept una dintre cele mai bune lucrări ale sale vreodată. Scena de deschidere a filmului Dangal este doar o bucatica a pasiunii lui Phogat pentru lupta sportiva. Prima jumătate a filmului Dangal funcționează exact ca un luptător calificat – sigur de mișcările sale. A doua jumătate a filmului vizează victoria.

Un cuvânt despre rolul lui Mukesh Chhabra: el a făcut o treabă extraordinară ca actor. Direcția lui Nitesh Tiwari este uimitoare. Versurile lui AmitabhBhattacharya sunt minunate. Muzica lui Pritam este în sincronizare minunată cu starea de spirit a dramei. Filmul Dangal este destinat să fie unul dintre cele mai mari filme de succes ale cinematografelor indiene. Ca și conținut, filmul este pentru toti oamenii de toate varstele. Așadar, am evaluat filmul cu 5 din 5 stele, pentru că acest film o merită. De obicei, nu evaluez niciun film cu nota maxima, dar filmul asta o merita. Nu așteptați o poveste mai bună decât asta ca s-ar putea sa nu gasiti.