Damien Omen 2 (1978) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Regia: Don Taylor, Mike Hodges
Actori: William Holden, Lee Grant, Jonathan Scott-Taylor
An: 1978
Gen: Groaza
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Damien Omen 2

La o saptamana dupa moartea lui Robert Thorn si a sotiei sale, Carl Bugenhagen se intalneste cu Michael Morgan. Un om faimos, vroind sa-si continue misiunea de distrugere a fiului celor doi soti morti. Damien Thorn, banuit a fi Antichristul, care va dezlantui Apocalipsa. Incercand sa-i demonstreze cine e baiatul cu adevarat, Carl viziteaza un loc misterios, dovedindu-i adevarul. Dar ei nu mai apuca sa-si indeplineasca misiunea, fiind ucisi intr-un mod straniu.

Peste cativa ani, Damien implineste varsta de treisprezece ani, locuind alaturi de unchiul sau, Richard. Si cea de-a doua sotie, si Mark, fiul lui Richard din prima casatorie. Damien merge cu Mark la o academie militara, unde afla de la un barbat cine e el cu adevarat! O serie de morti ciudate, avertizari stranii si dovezi incontestabile ii dovedesc lui Robert ca fiul lui adoptiv e un baiat foarte periculos. Iar acum trebuie sa ia masuri impotriva acestuia.

Jonathon Scott-Taylor oferă o performanță dominantă și înfiorător ca fiul inadaptat final. În căutarea deosebit de semnificativ în hainele sale militare, Scott-Taylor surprinde – la fel de mult ca și script-ul îi permite – chinul descoperirii de sine ca adevărul existenței sale este descoperit. Script-ul ar fi cerut mai mult de la un astfel de scenariu fascinant, și a încercat să facă Damien mai mult de un Miltonic satanic erou.

Dar filmul Damien Omen 2 online subtitrat alege să meargă pentru valoarea de șoc la fel de mult ori de câte ori poate. accidente misterioase și violente – legate de mereu prezent umbra unui corb de moarte – domina acest film de la început până la sfârșit.