Dă-o mai departe – Tag (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Tomsic
Actori: Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Rashida Jones, Isla Fisher, Ed Helms
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 6.9


Varianta HDCAM! Se lucreaza la subtitrare!


Review Dă-o mai departe – Tag (2018)

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului.

Hawkeye a lipsit din confruntarea de pe marele ecran a Răzbunătorilor de anul acesta; fapt ce i-a oferit timp de lucru lui Jeremy Renner pentru alte proiecte. Actorul va putea fi văzut din 6 iulie în comedia Tag (Tag: Dă-o mai departe); unde împarte ecranul cu alte staruri ca Annabelle Wallis; Jon Hamm; Isla Fisher şi Ed Helms. Din păcate pentru Renner; filmările la această producţie s-au dovedit mai periculoase decât cele din filmele Marvel; căci actorul şi-a rupt ambele braţe încă din primele zile ale lucrului la film.

Incidentul a fost dezvăluit de Jon Hamm în emisiunea de ieri seară a lui Ellen DeGeneres: “S-au rănit mai mulţi pe platourile de filmare. Însă cel mai notabil accident a fost cel al lui Renner – eu nu eram acolo în acea zi; aşa că nu daţi vina pe mine. Şi-a rupt ambele braţe simultan în a treia zi. Mai aveam 40 de zile de filmare. Şi gândiţi-vă că omul acesta a făcut o mulţime de filme Avengers şi a fost în regulă. Face acum un film despre rugby tag şi gata – ambele braţe.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Tag (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star