Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dă mai departe – Pay it forward (2000) Online Subtitrat


Regia: Mimi Leder
Actori: Kevin Spacey, Haley Joel Osment, Helen Hunt
An: 2000
Gen: Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dă mai departe – Pay it forward

Eugene Simonet (KEVIN SPACEY) este un profesor de studii sociale care nu se asteaptã la o schimbare a clasei a saptea din acest an fatã de cea din anul trecut. “Eugene are acelasi discurs pentru elevii sãi în fiecare an, sperând, fãrã o certitudine, cã unul dintre ei îl va lua în serios”, spune Kevin Spacey. Un om ale cãrui cicatrici fizice scot în evidentã mult mai adâncile cicatrici emotionale, Simonet din Dă mai departe online subtitrat este cu toate acestea un profesor pasionat. “Îsi transferã speranta cãtre elevii sãi, deoarece el nu mai are sperante pentru propria persoanã. Din punct de vedere emotional, el este la pãmânt”.

Niciun film nu m-a facut sa plang in asa fel incat sa ma sufoc. Acest film nu este bun, nu este foarte bun, nu este nici macar o capodpera. Este mai presus de atat. Nu pot sa gasesc un termen care sa-l descrie. Ma oftic ca la galele de film sunt promovate si apreciate porcarii. Ma oftic ca genul asta de creatii nu sunt promovate mai mult. Ma oftic ca de multe ori vrei sa faci un bine si tot tu o incasezi. Dar am invatat. Am invatat ca lumea nu este o mare porcarie, chiar daca pare.

Am invatat sa cred in schimbare in filmul Dă mai departe – Pay it forward. Am invatat ca nu trebuie sa te obisnuiesti. In Pay it forward online subtitrat am invatat ca nu e neaparat sa reusesti, este deajuns doar sa incerci.Il recomand tuturor oamenilor de orice varsta. Sunt absolut sigura ca acest film poate face o schimbare cat de mica acolo unde foarte putina lume reuseste, in suflet. Inca odata am avut dreptate.