Cut Bank (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Roberto Patino
IMDB: 6.0
Regia: Matt Shakman
Actori: Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Billy Bob Thornton, John Malkovich


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cut Bank

DWAYNE MCLAREN (Liam Hemsworth, Hunger Games), un fost sportiv, star în colegiul lui, acum ajuns mecanic auto, visează să plece din minusculul orășel Cut Bank, cel mai friguros oraș din America, și să-și ia cu el și iubita care visează să participe la concursuri de frumusețe, CASSANDRA (Teresa Palmer).

Dar planul lui pune în mișcare o serie de evenimente letale care îl aruncă în mijlocul unei investigații ale poliției conduse de șeriful VOGEL (John Malkovich), protectorul întregului orășel, și singurul pe care Dwayne îl poate numi o figură paternă. Tatăl Cassandrei, BIG STAN STEELEY (Billy Bob Thornton) este singurul care pare să-și dea seama că Dwayne intră în ceva foarte periculos, dar răul e deja făcut, iar ce urmează va schimba nu numai viața acestuia pentru totdeauna, ci și viața micului orășel.

Un film care mi-a plăcut; chiar dacă nu m-a dat pe spate și mi-a adus aminte de mult mai celebrul Fargo; al fraților Coen. Multe carențe în scenariu; dar personaje bine conturate; distincte și chiar memorabile. Pe măsura talentului regizorului; de care; sincer; nu am auzit până acum.