Curvature (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Diego Hallivis
Actori: Lyndsy Fonseca, Linda Hamilton, Glenn Morshower
An: Filme Online 2017
Gen: Mister, SF, Thriller
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Curvature

Curvature online subtitrat este o dramă SF despre un inginer care se deplasează în timp pentru a se opri de la comiterea unei crime.

Cu o lună în urmă, Helen (Lyndsy Fonseca) și-a pierdut soțul, Wells (Noah Bean), la sinucidere, luptându-se cu amintirile bărbatului cu care a împărtășit odată totul. În timp ce încerca să se întoarcă într-o rutină, să se întoarcă la slujba ei de inginerie și să se întâlnească cu vechea profesoară, Florence (Linda Hamilton), viața lui Helen este întreruptă de Tomas (Glenn Morshower), partenerul Wells într-o operațiune secretă mașină timp pentru guvern.

În timp ce se luptă cu realitatea, Helen este în curând prins de o absență prelungită, pierzând o săptămână într-un eveniment pe care nu-l amintește; luând curând ordine de la Future Helen la telefon, ținându-l pe Kraviz (Alex Lanipekun); care vrea să o captureze din motive care nu au fost înțelese imediat. Ajutând-o pe Helen să-și dea seama ce se întâmplă este colegul Alex (Zach Avery); care încearcă să țină pasul cu vrăjitorul de matematică în timp ce descoperă și decodează mesaje speciale de la Wells, toate semnele indicând probleme mai mari cu cât timpul în sine este rupt deschis , începând o cursă pentru a ține tehnologia din mâinile greșite.

Povestea Curvature online subtitrat începe cu melancolie, întâlnește-o pe Helen, pe măsură ce se pierde în depresie; călătorește cu tristețe în casa pe care o împărtășește cu Wells; îmblînzind ceea ce rămâne din esența lui. Personajul se află în fund, încercând să înțeleagă o pierdere devastatoare; iar Wells este un candidat improbabil pentru sinucidere; deoarece slujba sa de zi presupune o promisiune pentru viitor cu o creație secretă.