Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Curse of the Witch’s Doll (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Lawrence Fowler
Actori: Helen Crevel, Philip Ridout, Layla Watts
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 4.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Curse of the Witch’s Doll

Blestemul papusii vrăjitoarei, caracteristica de debut a scriitorului-regizor Lawrence Fowler, Curse of the Witch’s Doll 2018 este un film de groază, ambițios și frecvent surprinzător, de 98 de minute. Acesta este unul care în mare măsură sfidează așteptările de stalk-and-slash ale sub-genului jucăriei ucigașe. Totuși, ceea ce este la fel de demn de remarcat este cât de des schimbă Fowler setarea și clasificarea piesei. De exemplu, prezentarea începe cu un pic rapid, dar înfipt, care are loc în 1660.

Ulterior, Fowler se îndreaptă rapid spre anul în care se află cea mai mare parte a acțiunii în efortul lui Fowler: 1942. Secvențele timpurii în acest interval de timp frumos (cu o întoarcere mereu convingătoare de la Helen Crevel) și cu fiica ei, Chloe (într-un enactment fascinant de la Layla Watts). Încearcă să scape de bombardamentele din orașul lor natal. Această descărcare duce la un conac amenințător din pădure.

Luând refugiu în domiciliu, filmul Curse of the Witch’s Doll online subtitrat joacă în mod eficient ca o casă gotică de casă bântuită pentru prima jumătate a prezentării. Împreunat cu acest element puternic este aerul unei povestiri dispărute. Asa se intampla ca Chloe dispar brusc in apropierea marcii de 20 de minute. În cele din urmă, Adeline, înfricoșată de durere, ajunge să creadă că această dispariție a fost cauzată de obiectul titlurilor înfiorătoare.

Fowler din filme online 2018 Curse of the Witch’s Doll se ocupă de această porțiune inițială a afacerii. Există o atmosferă de mister a modului în care au fost descoperite procedurile din acest segment care sunt atât tensionate, cât și interesante. O astfel de abordare face din complotul atrăgător al producției tot mai captivant.