Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Cursa mortală 2 – Death Race 2 (2010) Online Subtitrat


Regia: Roel Reiné
Actori: Danny Trejo, Sean Bean, Joe Vaz, Tanit Phoenix, Henie Bosman, Lauren Cohan, Ving Rhames
Anul: 2010
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cursa mortală 2 – Death Race 2

Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control. Populatia, atrasa intr-un lant de criminalitate, se grupeaza in asociatii care creeaza o subcultura impotriva legii coordonata de gasti, criminali cu sange rece si sociopati. Cea mai periculoasa dintre acestea este Terminal Island.

Criminalul Carl Lucas intra in Terminal Island pentru a-si ispasi pedeapsa pe viata, la fel ca si personalitatea din lumea media September Jones, prin lansarea reality-show-ului Death Race. Death Race le ofera castigatorilor premiul suprem – libertatea – numai daca pot supravietui ca sa se bucure de ea. Cand Lucas se inscrie ca sofer, se creaza premisele unui concurent legendar.

Filmul Death Race 2 în sine se învârte în jurul originile rasei în sine. Precum și contribuie la mitul din jurul protagonistul principal Death Race de la ambele versiuni vechi și noi ale filmului.

De data aceasta, conducerea este una Carl “Luca” Lucas, interpretat de Luke Goss (din favorite Geek blade 2 și Hellboy 2). Care se termină în închisoare atunci când un jaf bancar merge bine (când va baietii film Death Race 2 prost afla vreodată?). Apoi declanșarea accidental evoluția spectacol de divertisment pe bază de închisoare, Death Match. Conceptul de meci Moartea este ceea ce te-ai aștepta. Cu deținuții lupta între ele pentru “recompense”, folosind puncte de declansare pentru a activa arme.

Deși luptele vedem adăuga un nivel Man Running de violență și emoție că, pentru mine. Erau mai antrenantă decât atunci când filmul face inevitabil tranziția la patru roți.