Cum trăiesc acum – How I Live Now (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Romantice, Thriller, SF
Producator(i): Jeremy Brock, Tony Grisoni,
IMDB: 6.5
Regia: Kevin Macdonald
Actori: George MacKay, Saoirse Ronan, Tom Holland


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cum trăiesc acum – How I Live Now

Daisy, o tânără americancă trimisă într-o zonă rurală a Angliei pentru a locui la rude. Descoperă dragostea și sensul vieții. Când lumea din jurul ei este cuprinsă de război, Daisy devine forțată să lupte pentru supraviețuire.

How I Live Now, regizat de un Gentleman, și bazat pe romanul scris de o Lady. Este un “basm” supărat definitiv pe lumea adulților și îndrăgostit fără rest de cea a copiilor. Primii sînt asociați cu Frica, Agresivitatea, Războiul și Moartea, iar cei din urmă, și care n-ar fi rău să fie cei dintîi, fac casă bună cu Încrederea, Deschiderea, Blîndețea și Viața.

Ni se demonstrează cu rigoare matematică și schematism geometric cît de groaznică devine existența pe o Planetă încăpută pe mîna celor învechiți în rele. Dar și cît de minunat ar putea fi totul dacă frîiele ar fi preluate de natură, verdeață, căței, pisici, copii și. Pentru un plus de credibilitate și condiment erotic, adolescenți. Pînă și măsurile de securitate și autoprotecție, de vreme ce izvorăsc din Frică și din cele mai întunecate prejudecăți despre Celălalt. Sînt date în vileag ca etapă nefastă din Ciclul Violenței.