Cum să îţi dresezi dragonul – How to Train Your Dragon (2010) Online Subtitrat


Regia: Dean DeBlois ,Chris Sanders
Actori: Kristen Wiig, Jonah Hill, America Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, Philip McGrade
Anul: 2010
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 98 minute
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cum să îţi dresezi dragonul – How to Train Your Dragon

Hiccup este fiul șefului vikingilor, Stoick cel Mare din Cum să îţi dresezi dragonul online subtitrat, din insula Berk. Orașul lui Hiccup este atacat în permanență de dragoni care fură hrana. Spre deosebire de ceilalți tineri, Hiccup nu are calitățile unui viking, cauzând numai probleme în încercarea de a demonstra tuturor că poate vâna dragonii in “Cum să îţi dresezi dragonul”. În timpul unui atac al dragonilor, Hiccup doboara un dragon rar numit Night Fury cu o catapultă construită de el, însă nimeni nu îl crede. Pentru a aduce dovezi, pleacă în pădure unde găsește dragonul doborât, însă își dă seama că nu va fi niciodată capabil să ucidă dragoni și îl eliberează.

Stoick din How to Train Your Dragon online subtitrat își trimite fiul la antrenament împreună cu alți tineri vikingi; in “Cum să îţi dresezi dragonul”, în timp ce el pleacă în căutarea cuibului dragonilor. Însă, după fiecare antrenament, Hiccup se întoarce în pădure pentru a-și petrece timpul cu dragonul. Acesta nu mai poate zbura din cauză că în urma accidentului și-a pierdut o parte din coadă. Împrietenindu-se cu dragonul; pe care îl numește Toothless (Știrbul), Hiccup îi construiește o coadă artificială pe care învață să o controleze.

Cu ajutorul cunoștințelor pe care le câștigă dresându-l pe Toothless; Hiccup devine foarte priceput la antrenamentele cu dragonii câștigând respectul colegilor și trezind gelozia lui Astrid, care devine suspicioasă. Stoick și armata sa se întorc din călătorie învinși și obosiți fără a fi găsit cuibul dragonilor.