Cum să îţi dresezi dragonul 2 – How to Train Your Dragon 2 (2014) Online Subtitrat


Regia: Dean DeBlois
Actori: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, America Ferrera
Anul: 2014
Gen: Aventura, Actiune, Animatie
Durata: 102 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cum să îţi dresezi dragonul 2 – How to Train Your Dragon 2

Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț și Știrbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor și-al dragonilor deopotrivă.

Dupa 4 ani vine si izbavirea. A doua parte a mult asteptatului How to train your dragon. Vazut in cinema, poate ar fi meritat sa ajunga si in IMAX. La fel ca si primul, este o animatie foarte reusita, care transmite in doze bine stabilite umor, tristete, emotie, melancolie, combinate intr-un asa fel incat sa te faca sa exclami un sincer “waw” la urma.

Reuseste chiar sa smulga o lacrima la un moment dat. Imaginile sunt de luat in seama, avem efecte, avem cam tot ce vrem sa vedem la un film. Minusuri destul de putine. Mie unul mi-a displacut oarecum faptul ca, fiind o animatie, a fost nevoie sa moara oameni sau dragoni. Trecand peste asta, pot spune ca este la fel de bun ca primul, merita vazut, recomand.