Cum să îţi dresezi dragonul 2 – How to Train Your Dragon 2 (2014) Online Subtitrat


Regia: Dean DeBlois
Actori: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, America Ferrera
Anul: 2014
Gen: Aventura, Actiune, Animatie
Durata: 102 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cum să îţi dresezi dragonul 2 – How to Train Your Dragon 2

Emoţionanta parte a doua a epicei trilogii Cum să îţi dresezi dragonul 2 ne readuce in fanstastica lume a lui Sughiţ şi a lui Ştirbu; la cinci ani după unirea dragonilor şi a vikingilor pe insula lui Berk. În timp ce Astrid, Rât-mucos si restul găştii se întrec în curse cu dragoni (noul sport preferat al insulei); perechea inseparabilă călătoresc spre orizonturi noi, teritorii nedescoperite şi explorează lumi necunoscute.

Intr-una din aventurile lor descoperă o secretă peşteră de gheaţa ce este căminul a sute de dragoni sălbatici; şi a misteriosului Călăreţului de Dragoni, cei doi prieteni se găsesc în mijlocul unei bătălii pentru a păstra pacea. Acum, Sughiţ şi Ştirbul trebuie să apere valorile în care cred; şi trebuie să recunoască că numai uniţi au puterea de a schimba viitorul atât pentru oameni, cât şi pentru dragoni.

How to Train Your Dragon 2 online subtitrat a fost creat pentru a sărbători 20 de ani de la nașterea studiourilor DreamWorks şi care a avut prima proiecţie în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Pentru iubitorii „Cum să îţi dresezi dragonul 2”, mult anticipatul sequel Cum să îţi dresezi dragonul 2 online subtitrat nu este deloc dezamăgitor şi reușește să acapareaze atenţia pe toată durata filmului. După 4 ani, îi auzim din nou pe starurile de la Hollywood din filmul original. Din distribuţie fac parte Jay Baruchel, Gerard Butler, Jonah Hill, Kristen Wiig şi Cate Blanchett este bine primită în continuare ca voce a mamei lui Hiccup (Sughiţ).