Cum sa faci ca s-o desfaci – Home Again (2017) Online Subtitrat


Regia: Hallie Meyers-Shyer
Actori: Reese Witherspoon, Nat Wolff, Lake Bell, Pico Alexander, Michael Sheen
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cum sa faci ca s-o desfaci – Home Again

Cum să faci ca s-o desfaci? e o comedie romantică modernă cu Reese Winterspoon în rolul lui Alice Kinney, recent separată de soțul ei (Michael Sheen). Alice decide să înceapă o viață nouă și se mută înapoi în orașul său natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale ei. În seara aniversării celor 40 de ani, Alice cunoaște trei tineri cineaști aspiranți care aveau nevoie disperată de un loc unde să locuiască.

Ea acceptă ca cei trei să locuiască temporar în casa ei de oaspeți, dar acest aranjament va avea urmări neașteptate. Noua “familie” a lui Alice, dar și noua ei idilă romantică amenință să se transforme într-un dezastru când aceasta se trezește la ușă cu fostul ei soț, care s-a întors cu bagaje cu tot să reia relația întreruptă.

Cum să faci ca s-o desfaci? e o comedie despre dragoste, prietenie, și familiile pe care ni le formăm. Dar are și o lecție de viață extrem de importantă: să o iei de la început nu e o treabă de începător…

Întregul film este jenant jenant. Știi filmul Ziua Mamei, cât de “rău” e asta? Se pare ca un film castigator Oscar in comparatie cu acesta. Am privit filmul după screening, curios cum a fost atât de greșit. Este scris și regizat de fiica lui Nancy Myer. Fiica ei pare să nu aibă acreditări pentru a putea vinde și direcționa un film, așa că gândul meu este că există o mulțime de favoruri și șiruri trase și arată. Nu aș recomanda chiar să vizionați acest film dacă v-ați îmbolnăvit în pat și sa întâmplat să apare la televizor.