Cuibul Dragonului – Dragon Nest Warriors’ Dawn (2014) Online Subtitrat


Regia: Yuefeng Song
Scenariu: Bill Borden, Terry Izumi
Actori: Jiao Xu, Guanlin Ji, Ying Huang
Anul: 2014
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cuibul Dragonului – Dragon Nest Warriors’ Dawn

Un tânăr războinic se alătură unui grup de vânători de dragoni pentru a învinge un șarpe legendar. Filmul are la bază un popular joc multiplayer online de tipul RPG, cu peste 100 de milioane de useri înregistrați.

Pe continentul Altera „răul pândește din umbră”, iar oamenii și elfii sunt nevoiți să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, ce se trezește după o lungă perioadă de inactivitate. Magia însoțește săbiile uriașe, costumele cu decupaje atractive și abilitățile de luptător ale eroilor porniți în avans să îi vină de hac înfricoșătorului dragon și armatei lui de monștri. Scopul este acela de a distruge giuvaerul ce-l alimentează pe acesta cu putere si care ar putea oferi unui alt posesor o forță magică imbatabilă, ce ar îngenunchea Altera.

Protagonistul este Lambert, un tânăr cu personalitate și talente nebănuite de luptător. Alături de el stau cei doi câini ai săi – Numărul Unu și Numărul Doi – notoriul mercenar Barnak, misterioșii frați Gerrant și Argenta, un mag, o prințesă și o vrăjitoare elfă, dar și agila Liya, o luptătoare elfă de care Lambert se îndrăgostește. Întregește grupul întunecatul Velsekud, conducătorul Gărzilor Imperiale, cel devotat în secret intrigilor unui demon elf.