Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Croods (2013) Dublat in Romana Online

Croods dublat in romana este comedie animată în 3D care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.


Croods (2013) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Croods (2013)

Dinamica familiei Croods; deși se desfășoară cu câteva milioane de ani în urmă; lasă impresia că ar putea veni din căminul nostru. Ca majoritatea taților; tatăl de familie Grug (Nicolas Cage) este extrem de protector cu soția și cei trei copii ai săi. Vigilența sa excesivă a făcut ca familia sa legată de cavernă să fie în siguranță; protejată și… foarte plictisită. Jumătatea puternică și supusă a lui Grug; Ugga (Catherine Keener) acceptă mentalitatea soțului ei conform căreia “frica este bună; schimbarea este ceva rău”; la fel și fiul lor; Thunk (Clark Duke); care este mulțumit cu situația staționară. Arțăgoasa soacră Gran (Cloris Leachman) nu se obosește niciodată să-l împungă (sau uneori să-l atace) pe Grug; iar copilul tare ca piatra Sandy poate fi cel mai feroce membru al familiei Crood.

Dar să lăsăm un adolescent rebel (există oare și alt fel de adolescenți?) să înfrunte autoritatea părintească. Grug este preocupat exclusiv de supraviețuire; dar Eep (Emma Stone) vrea să trăiască cu adevărat și curiozitatea ei cu privire la lumea din afara peșterii lor intră în conflict cu regulile primitive ale tatălui ei. (Chiar și străina sfidătoare; Eep primește patul propriu pentru a dormi; în timp ce restul familiei Croods se urcă unul peste altul pentru a dormi în familie.)