Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Cronicile din Narnia – The Chronicles of Narnia (2005) Online Subtitrat


Titlu Romania: Cronicile din Narnia Leul Vrăjitoarea și Dulapul
Titlu original: The Chronicles of Narnia: The Lion the Witch and the Wardrobe
Regia: Andrew Adamson
Actori: Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes
Anul: 2005
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Durata: 143 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cronicile din Narnia – The Chronicles of Narnia (2005)

Și apoi a văzut că în fața ei era o lumină. Nu la numai câțiva centimetri, acolo unde ar fi trebuit să fie peretele din spate al șifonierului, ci la mare distanță… Și-a dat seama că stătea în mijlocul unei păduri, pe timp de noapte. Sub picioarele ei era zăpadă, iar prin aer pluteau fulgi de zăpadă…
C.S. Lewis, Leul, Vrăjitoarea și Dulapul

Una dintre cele mai îndrăgite aventuri fantastice ale secolului XX, o poveste fără vârstă, izvorâtă din imaginație pură, prinde în sfârșit viață în această adaptare uluitor de realistă, incredibil de autentică, a capodoperei lui C.S. Lewis. Producția a durat câțiva ani, fiind o premieră absolută în materie de adaptare pentru marele ecran a acestei povești clasice pline de forță, care s-a vândut în peste 100 milioane exemplare în întreaga lume.

În CRONICILE DIN NARNIA: Leul; Vrăjitoarea și Dulapul; 4 mici aventurieri care se joaca “de-a v-ați ascunselea” în casa de la țara a unui bătrân profesor dau peste un șifonier fermecat; care îi va purta în locuri la care nu au visat niciodată. Intrând pe ușa șifonierului; ei părăsesc Londra celui de-al doilea război mondial și pătrund în spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia – un regat de basm; cu proporții magice; în care animalele pădurii vorbesc; iar pe dealuri colindă făpturi mitologice.