Cronici – Chronicle (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Josh Trank
Actori: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell
Anul: 2012
Gen: Aventura, Comedie, Drama
Durata: 84 minute
IMDB: 7.1


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cronici – Chronicle (2012)

Zdrobirea mașinilor doar cu gândul. Zborul. Dobândirea unei puteri care poate nimici un oraș. Cine nu și-ar dori acest tip de puteri? Cine nu și-ar dori să facă imposibilul? Ce ai face, întreabă CHRONICLE, dacă ai fi Andrew, Matt sau Steve?

Andrew, Matt și Steve sunt trei adolescenți cu care te poți identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viața la liceu. Sunt imperfecți, stângaci și puțin nechibzuiți. Însă ei au descoperit ceva care depășește capacitatea lor – sau a oricărui altcuiva – de înțelegere. Descoperirea lor le aduce capacități telekinetice; în limbaj comun, au superputeri.

Pot muta obiecte doar cu gândul, pot zdrobi mașini doar cu puterea voinței. Au învățat să zboare… îndeplinirea celei mai mari dorințe. Apoi, lucrurile iau o întorsătură nefastă.

Ce ai face dacă; brusc; ai dobândi capacități care-ți depășesc puterea de înțelegere? Ai îmbrăca un costum special; ai zbura și te-ai bate cu răufăcătorii? Dacă ai fi adolescent; cel mai probabil răspuns ar fi: s-o crezi tu. Te-ai distra cu puterile; ai face glume și poate că te-ai răzbuna pe cei care ți-au făcut rău. Poate că aceste puteri ți-ar scoate în evidență calitățile mai puțin nobile. Sau mai rău.