Croc-Blanc (2018) Film Online Subtitrat


Alt titlu: White Fang
Regia: Alexandre Espigares
Actori: Nick Offerman, Rashida Jones, Paul Giamatti
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Review Croc-Blanc (2018)

Bazat pe romanul de excepție al lui Jack London, White Fang sau Croc-Blanc este un film produs in Franta, ce urmărește povestea unui băiat care se împrietenește cu un lup de jumătate de rasă în timp ce caută pe tatăl său, care a dispărut în mod misterios.

White Fang a crescut sub ochii buni ai mamei sale, Kiche, un fost caine de sărituri sălbatic. Iarna a fost deja grea pentru caini, cand o intalnire cu un lynx l-a lasat pe Kiche grav ranit. Cu toate acestea, White Fang o va îngriji si o va readuce înapoi la o stare de sănătate suficientă pentru ca ea să caute și să se alăture câinilor de vânătoare condus Gray Beaver.

Deși ceilalți câini se împotrivesc lui White Fang, el va susține în cele din urmă locul său ca câine de top. Din nefericire, el va atrage și atenția nedorită a Beauty Smith; un caine luptator care intenționează să-l înșele de Gray Beaver.

Antrenamentul brutal a lui Smith din animatia online Croc-Blanc, il va transforma pe White Fang într-un luptător feroce; dar, după cum vedem în deschidere, câinele lup nu dezvoltă niciodată un gust pentru luptă. În cele din urmă, el va trece din nou pe aceasi cale cu Weedon Scott; cu care a avut o scurtă întâlnire cu ani în urmă, în timp ce era încă doar un pui.