Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Criminal (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ariel Vromen
Actori: Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Kevin Costner, Gary Oldman, Gal Gadot
Anul: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Criminal (2016)

În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfârşit misiunea.
Operaţiunea experimentală este un succes, iar siguranţa naţională ajunge în mâinile criminalului Jericho (Kevin Costner), tulburat acum de amintirile şi sentimentele lui Bill.

Nu ai cum sa iei in serios povestea. Poate nu stiti ca dupa o operatie pe creier, indiferent de gravitate, nu te ridici din pat si pornesti la vanatoare. Ce parere ar avea academician Leon Danaila daca ar vedea filmul asta? Bine, nu-mi fac griji, domnia sa nu isi pierde timpul cu prostii de-astea comerciale. Are preocupari serioase.

Observ si eu o concentratie mare de actori de “ actiune” cam obositi. Ma intreb daca nu s-au saturat sa accepte acelasi si acelasi gen de roluri. Impuscaturi, curse de masini, explozii, bataie, fugareala. Eu m-am plictisit sa vad numai asa ceva. Ca si cum l-as vedea pe bunicu, la varsta la care abia isi mai tine parturile si dintii, cum face echilibristica pe hoverboard.