Crazy Rich Asians (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In comedia romantica Crazy Rich Asians online subtitrat, bazata pe romanul omonim scris de Kevin Kwan, trei familii instarite din China se pregatesc pentru nunta anului.

Realizat dupa un roman de succes lansat in 2013 de Kevin Kwan, Crazy Rich Asians s-a ridicat in acest week-end peste „valurile” facute la box office de The Meg si a cucerit primul loc in clasamentul nord-american. Productia Warner Bros., cu o distributie aproape in totalitate asiatica, a strans 25,2 milioane de dolari la debut – si a depasit cu mult asteptarile realizatorilor.

Crazy Rich Asians online subtitrat este prima comedie romantica din 2015 incoace care strange peste 20 milioane de dolari in week-end-ul lansarii. Ultima productie a genului care a mai strans o suma atat de mare a fost Trainwreck, filmul lui Amy Schumer (30 milioane de dolari la debut).

Acest film este o jumatate de comedie si o jumatate de tragedie. Nu exista romantism. O gramada de oameni bogati, care si-au petrecut adolescenta carand droguri, sunt acum milionari, se casatoreau cu bani, se casatoreau pentru sex, iar acest lucru trece drept romantism in zilele noastre. Eu zic ca totusi lucrurile nu stau chiar asa. Ganditi-va la Cinderella sau alte basme si acum inversati ideea.


Regia: Jon M. Chu
Actori: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare