Crazy Ex-Girlfriend (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Rachel Bloom, Aline Brosh McKenna
Actori: Vincent Rodriguez III, Santino Fontana, Rachel Bloom, Pete Gardner, Donna Lynne Champlin
Anul: 2015
Gen: Comedie, Muzicale, Seriale Online
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Crazy Ex-Girlfriend SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:

S03E11:

S03E12:

S03E13:


Sinopsis Crazy Ex-Girlfriend

Rachel Bloom o interpretează pe Rebecca, o tânără care ia o decizie neașteptată: renunță la slujba într-o apreciată firmă de avocatură din Manhattan pentru a se muta într-un mic orășel californian, unde speră să reînnoade legătura cu Josh, cel care i-a dat papucii cu zece ani în urmă.

Vă rog să oferiți acestei șanse o șansă. Este original și dispus să-și asume anumite riscuri. Dacă v-ați dorit vreodată ca viața voastră să fie presărată cu numere muzicale despre tendințele voastre nevrotice, bine … permiteți-vă acest model. Hai să îmbrățișăm cazul tău interior, să te simți bine despre obiceiul tău ciudat de a-ți imagina viața este un spectacol pe Broadway și te scoate din momentul surreal al istoriei pe care acum locuim plutind-vă în zona de minuni a lui Rebecca.

Râd și simt speranță când văd acest spectacol. Este vorba de divertisment pur, care este un mesaj convingător că indiferent cât de nebun sau de neatractiv vă simțiți la cel mai rău lucru, există oameni care vă vor iubi și sprijini … și vă vor da posibilitate în căutarea voastră neurotică, în loc să vă ajute găsi un psihiatru bun … dar trebuie să-i iubești.

Atât de puține spectacole pot spune că ele aduc bucurie spectatorului … și să ne confruntăm cu aceasta, coloana sonoră a “Crazy Ex Girlfriend” este aleatoare și FUNNY! Pentru dragostea lui Dumnezeu, urmăriți acest spectacol deja!