Crazy Ex-Girlfriend (2015) Serial Online Subtitrat in Romana


Rebecca Bloom din serialul Crazy Ex-Girlfriend online subtitrat, este o avocata de succes care in urma impulsului de a-si gasi sufletul pereche, renunta la jobul si apartamentul sau din Manhattan pentru a se muta intr-un mic orasel din California numit West Covina. O miscare indrazneata si posibilitatea unui nou inceput pentru Rebecca, daca aceasta mutare nu ar reprezenta si inceputul hartuirii fostului sau iubit.

Crazy Ex-Girlfriend online subtitrat este numele unui show TV, dar si o sintagma pe care am auzit-o de multe ori, atat in engleza sau in romana, fie aici, fie in America – acolo unde este plasata actiunea din comedia romantica (& musical atipic) creata de Rachel Bloom si Aline Brosh McKenna, cu Bloom in rolul principal. Primele doua sezoane n-au cum sa nu te prinda, iar acel crazy din titlu poate sa para doar jucaus: e suportabil, e amuzant. We sing along, ne consolam ca intelegem feminismul si mesajele profunde din piese.

In Crazy Ex-Girlfriend online subtitrat o avem pe Rebecca Bunch, 30 si un pic de ani, urmandu-l pe Josh Chan, un iubit de-o vara din adolescenta, inapoi in orasul lui natal: West Covina, California. Se intalnesc intamplator pe strazile din New York. Rebecca e o avocata de succes, Rebecca nu e fericita, Rebecca are o mama groaznica.


Regia: Rachel Bloom, Aline Brosh McKenna
Actori: Vincent Rodriguez III, Santino Fontana, Rachel Bloom, Pete Gardner, Donna Lynne Champlin
Anul: 2015
Gen: Comedie, Muzicale, Seriale Online
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Crazy Ex-Girlfriend (2018-2018) SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01:

S04E02:

S04E03:

S04E04:

S04E05:

S04E06:

S04E07:

S04E08: