Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Cowboy Shaolin – Shanghai Noon (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Dey
Actori: Jason Connery, Lucy Liu, Roger Yuan, Owen Wilson, Jackie Chan
Anul: 2000
Gen: Comedie, Aventura, Actiune
Durata: 110 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cowboy Shaolin – Shanghai Noon

Vestul Salbatic se intalneste cu Extremul Orient intr-o confruntare pentru onoare, demnitate imperiala si o lada cu bani. Cand guardul imperial, acrobatul Chon Wang (JACKIE CHAN), vine in America. Pentru a o salva pe frumoasa printesa Pei Pei (LUCY LIU) rapita din Orasul Interzis. Ajutat de un partener dubios (OWEN WILSON), de o sotie aparuta pe neasteptate (BRANDON MERRILL), de un cal cu deprinderi ciudate, dar mai ales de incredibila sa pregatire in artele martiale, Chon porneste sa infrunte pe cei mai decazuti pistolari din vest.

Dupa rapirea din Cowboy Shaolin – Shanghai Noon a incantatoarei printese Pei Pei (LUCY LIU), imparatul trimite trei dintre cele mai nobile si mai temute garzi imperiale pentru a duce rascumpararea in aur rapitorilor din Vestul Salbatic al Americii. Chon nu se afla printre cei alesi. El reuseste totusi sa se alature grupului, oferindu-se sa care bagajele unchiului sau, talmaciul echipei de salvare. Trecand cu trenul prin desertul Nevada, grupul este atacat de o banda de asa-zisi jefuitori de trenuri, banda lui Roy O`Bannon. Fanfaronul sef eponim al bandei este insa mai preocupat sa-si ridice osanale lui insusi decat sa asigure reusita jafului.

Asa ca; prin cateva rapide procedee de arte martiale; Chon din Cowboy Shaolin – Shanghai Noon, ii imprastie pe atacatori si recupereaza prada; cu care ramane insa singur in desert. Intre timp; nemultumiti de esecul tentativei de pradare a trenului in Shanghai Noon film online subtitrat; partenerii in faradelegi isi abandoneaza seful. Pe Roy O`Bannon (OWEN WILSON); ingropandu-l pana la gat in nisipul din desert si lasandu-l astfel ispititoare prada pentru un stol de vulturi infometati; gata de un ospat pe cinste. Norocul face ca; strabatand pustiul; Chon sa-l intalneasca pe nefericitul Roy; care ii cere ajutorul.