Counterpart (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Justin Marks
Actori: Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, J.K. Simmons, Olivia Williams, Sara Serraiocco, Kenneth Choi
An: 2018
Gen: Seriale Online, Drama, SF, Thriller
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Counterpart SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Counterpart

Counterpart, noul serial Starz, are câteva atuuri extrem de greu de ignorat. Îl considerăm cel mai entuziasmant serial al începutului de an şi un mediu excelent pentru a explora, într-un mix de acţiune, spionaj şi meditaţie filozofică, o lume mai mult decât captivantă, cu legi speciale. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la producţia cu popularul J.K. Simmons în dublu rol.

Simmons este Howard Silk, un funcţionar mărunt într-o agenţie de spionaj dintr-o lume ce pare încă scufundată într-un sumbru Război Rece. Îl vedem pe Howard îndeplinindu-şi plictisitoarele sarcini zilnice, dar totul se schimbă când funcţionarul este chemat la o întâlnire la nivel de înalt, iar şocul vine când de cealaltă parte a mesei se vede pe sine însuşi. Nu trece mult până aflăm că un eveniment din trecut a provocat o scindare a realităţii în două dimensiuni paralele unite într-un punct de trecere. Howard are un omolog (acelaşi J.K. Simmons) în cealaltă dimensiune, iar cei doi trebuie să colaboreze pentru a opri o conspiraţie gata să arunce cele două lumi în război.


J.K. Simmons in Counterpart

Sunt foarte multe seriale lansate anual care îşi dezvăluie mai toate secretele încă din trailer, spunându-ţi din prima încotro se îndreaptă şi cu ce atuuri vor să te prindă în mreje. Counterpart nu este un astfel de serial. La sfârşitul primului episod nu ai nici cea mai mică idee ce ar putea să urmeze şi care este, până la urmă, miza poveştii. Iar al doilea episod complică şi mai mult lucrurile şi aruncă în scenă noi direcţii. Si noi detalii ce ne îndeamnă să etichetăm Counterpart, pe lângă cel mai entuziasmant serial al sezonului. Drept unul dintre cele mai complexe şi promiţătoare văzute în ultima vreme. Este uimitor cum scenaristul Justin Mark (răspunzător şi pentru succesul Disney din 2016, Cartea Junglei). Inşeală aşteptările spectatatorilor, oferindu-le mereu un nou twist sau deschizând o uşă spre o direcţie neaşteptată.

Pentru spectatorul care vrea adrenalină şi divertisment facil, probabil că noul serial Starz nu este cea mai bună alegere. Nu, lui Counterpart nu îi lipsesc nici urmăririle, luptele şi schimburile de focuri. Si nu trece mult până ce cadavrele încep să cadă pe caldarâm, dar serialul nu este deloc tributar avalanşei de thrillere de acţiune pe care Hollywood-ul le lansează pe bandă rulantă. Se apropie mai degrabă de tensiunea seacă a unor producţii precum Tinker Tailor Soldier Spy. Iar sumbrul decor al unui Berlin parcă scufundat într-o mare în tonuri de cenuşiu şi maro mai degrabă subliniază frustrările ocupaţiei de spion, decât omniprezenţa adrenalinei.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Counterpart (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star