Costume – Suits (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Aaron Korsh
Actori: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle
An: 2011
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Suits SEZONUL 8 Online Subtitrat:


S08E01

S08E02

S08E03

S08E04

S08E05

S08E06

S08E07

S08E08

S08E09

S08E10


Sinopsis Costume – Suits

Intr-o lume in care coruptia este la cel mai inalt nivel, datoria lor e sa puna lucrurile in ordine. Un serial cu si despre avocati, despre dorinta de a reusi si a deveni cineva intr-o societate in care banul este stapan.

Serialul spune povestea lui Mike Ross, un traficant de droguri de ocazie care in timp ce se ascundea de oamenii legii intra direct in camera unde celebrul avocat Harvey Specter incerca sa isi recruteze un nou asociat. Intamplarea face ca Mike sa fie un tanar extrem de destept, cu o viziune diferita a lucrurilor, exact calitatile de care Harvey avea nevoie. Dupa ce ii demonstreaza lui Harvey de ce este in stare, Mike ajunge dintr-un escroc, mana dreapta a celui mai bun avocat din New York.

După șapte sezoane; „Suits” continuă să fie unul dintre serialele cel mai iubite și populare. Deși suntem entuziasmați de anunțul oficial al sezonului opt al seriei; toată lumea de la USA Entertainment le va duce dorul lui Patrick și Meghan. Le suntem recunoscători pentru talentul și determinarea de care au dat dovadă în timpul filmărilor; sezon după sezon”; a declarat Chris McCumber; reprezentantul NBCUniversal Cable Entertainment.

Pentru a umple golul lăsat de pierderea a doi dintre actorii principali ai show-ului; Dulé Hill – actorul din „The West Wing” și „Psych” a apărut pentru prima oară în sezonul șapte din „Suits”; având un rol episodic – a fost promovat și îl vom vedea constant în noile episoade.

PortalulTauTV.com
Costume - Suits (2011) Online Subtitrat in Romana
Suits (2011)
Editor's Rating:
5