Costume – Suits (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Aaron Korsh
Actori: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle
An: 2011
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Suits SEZONUL 7 Online Subtitrat:


S07E11

S07E12

S07E13

S07E14


Sinopsis Costume – Suits

Intr-o lume in care coruptia este la cel mai inalt nivel, datoria lor e sa puna lucrurile in ordine. Un serial cu si despre avocati, despre dorinta de a reusi si a deveni cineva intr-o societate in care banul este stapan.

Serialul spune povestea lui Mike Ross, un traficant de droguri de ocazie care in timp ce se ascundea de oamenii legii intra direct in camera unde celebrul avocat Harvey Specter incerca sa isi recruteze un nou asociat. Intamplarea face ca Mike sa fie un tanar extrem de destept, cu o viziune diferita a lucrurilor, exact calitatile de care Harvey avea nevoie. Dupa ce ii demonstreaza lui Harvey de ce este in stare, Mike ajunge dintr-un escroc, mana dreapta a celui mai bun avocat din New York.

„Suits” e genul de serial care atrage publicul larg. Dacă v-a plăcut celebrul serial „House”, atunci cu siguranţă vă va atrage şi acest serial. Reţeta e cam aceiaşi, doar că mediul diferă, plus că se adaugă puţin mai mult dramatism. Acţiunea are loc într-o foarte de succes firmă de avocatură din New York, firmă în care lucrează Harvey Specter şi Michael Ross personajele centrale ale serialului. Harvey este jucat de actorul Gabriel Macht iar rolul lui Mike Ross este interpretat de Patrick J. Adams.

Serialul Suits online subtitrat începe cu Harvey care, într-un fel sau altul, este forţat de fondatorul firmei de avocatură a cărei partener este, să îşi angajeze un asociat, având de ales dintre absolvenţii de top ai Facultăţii de Drept de la Harvard. Datorită unor circumstanţe nu prea fericite, Mike Ross, se nimerşte în camera unde Harvey ţinea interviurile pentru mult râvnitul post.