Cortina de fier – The Living Daylights (1987) Online Subtitrat


Regia: John Glen
Actori: John Terry, Andreas Wisniewski, John Rhys-Davies, Art Malik, Jeroen Krabbé, Timothy Dalton
Anul: 1987
Gen: Thriller, Aventura, Actiune
Durata: 130 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cortina de fier – The Living Daylights

In timpul unei operatiunii de training un agent 007 este ucis pe neasteptate. James se gaseste in situatia de a-l ajuta pe un general rus sa evadeze din Cortina de Fier. Cand generalul este prins, Bond decide sa-l gaseasca si descopera de ce Kara, o violoncelista, ar vrea sa-si ucida binefacatorul.

Agentul fuge cu ea mai intai la Viena, apoi in Maroc, sfarsind intr-o inchisoare din Afganistan. Filmat din Gibraltar pana in Anglia, The Living Day Lights, face parte din seria de mare succes a agentului 007. Al XV-lea film din seria James Bond, il are in rolul principal pe cunoscutul actor de teatru si cinema Timothy Dalton. Bond actioneaza singur si se lupta cu agenti ai KGB-ului, cu contrabandisti de arme si droguri, riscandu-si astfel viata. Toate acestea fara a-si sifona macar o singura data costumul.

Dupa plecarea lui Moore…a carui Bond-era a tinut circa 12 ani facandu-i cea mai longeviva cariera dintre toti care l-au interpretat pe celebrul spion…iata ca vine actorul Timothy Dalton…care pe mine pot sa zic ca m-a impresionat…Filmul Cortina De Fier este actiune 100% dar de data aceasta cu un bond mult mai serios si nu atat de pus pe glume ca precedentul…insa filmul are si defecte…povestea in sine e cam neinspirata iar bondul lui dalton nu aduce din pacate umorul sarcastic pe care Connery l-a introdus…per ansamblu insa…de vazut