Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Corbul – The Raven (2012) Film Online Subtitrat


Regia: James McTeigue
Actori: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Sam Hazeldine, Dave Legeno
Anul: 2012
Gen: Crima, Mister, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Corbul – The Raven (2012)

În acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack, Being John Malkovich), își unește forțele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, Immortals), pentru a prinde un criminal în serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul îi mai are în distribuție pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) și Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Cînd o mamă și o fiică sînt găsite ucise cu brutalitate în casa lor din Baltimore, în secolul al 19-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o descoperire șocantă: crima seamănă cu cea dintr-o povestire publicată în ziarul local. Povestirea, scrisă cu detalii sîngeroase, face parte dintr-o colecție a scriitorului aspirant și inadaptat social, Edgar Allan Poe. Dar, chiar în timp ce Poe se află în interogatoriul poliției, are loc o altă crimă, și aceasta inspirată tot de o populară povestire de-a acestuia.

Field înțelege rapid că ucigașul folosește scrierile lui Poe ca inspirație pentru masacrele sale; așa că apelează la ajutorul scriitorului pentru a-l opri. Dar; cînd iubita lui Poe (Alice Eve; “She’s Out of My League”) e în pericol să devină următoarea victimă a criminalului; miza crește enorm; iar creatorul poveștilor cu detectivi își pune la bătaie propriile abilități de deducție pentru a încerca să rezolve acest caz înainte de a nu fi prea tîrziu.