Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Corbul – The Crow (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Proyas
Actori: Brandon Lee, Michael Wincott, Rochelle Davis
An: 1994
Gen: Actiune, Drama, Fantezie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Corbul – The Crow

Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi cu brutalitate. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunarea mortii sale si a lui Shelly, ajutat fiind si de un misterios corb. Eric porneste in cautarea celor vinovati, unul cite unul, acestia neavand nici cea mai vaga idee despre ce soarta ii asteapta.

Filmul Corbul online subtitrat, regizat de Alex Proyas, a devenit legendar atat pentru povestea fantastica si atmosfera inspaimantatoare, cat si pentru ca actorul Brandon Lee a fost ucis “din greseala” in timpul unui schimb de focuri din timpul filmarilor.

Filmul The Crow online subtitrat este inspirat dintr-o serie de benzi desenate; fiind comparabil din anumite privinţe cu “Batman”, “Blade Runner” şi “Sin City”. Scenariul este scris superficial, nedocumentat, lipsit de realism; şi plin de contradicţii; el preia idei din mitologia celtică precreştină (şi anticreştină); şi le barbotează, formând un ghiveci cu morţi vii, păsări negre, ploaie care nu mai încetează; feţe pictate, focuri înalte şi sute de gloanţe. Atmosfera este una gotică; condimentată cu acorduri zgomotoase de chitară, iar unii critici au comparat-o cu cea din Gotham City; deşi mie mi se pare mai asemănătoare cu cea a oraşului Sin City.