Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Corbul Orasul Ingerilor – The Crow City of Angels (1996) Online Subtitrat


Regia: Tim Pope
Actori: Vincent Perez, Mia Kirshner, Richard Brooks
An: 1996
Gen: Actiune, Crima, Fantezie
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Corbul Orasul Ingerilor – The Crow City of Angels

Inspirat de celebrele benzi desenate ale lui James O’Barr, și de nu mai puțin celebrul film din 1994, The Crow, The Crow City of Angels online subtitrat este o nouă legendă din antologia goticului urban contemporan.

Intr-un Los Angeles post-apocaliptic, sumbrul erou renaste, de data aceasta sub chipul unui tanar tata, Ashe (Vincent Perez), o victima a violentei urbane. Investit cu puterile magice ale Corbului, se intoarce din lumea de dincolo pentru a razbuna uciderea fiului sau.

Folosindu-se de puterile sale, Ashe se infiltreaza in lumea crimei condusa de un atotputernic traficant de droguri si de crudul locotenent al acestuia (Iggy Pop). In lupta sa cu raul o va cunoaste insa pe frumoasa Sarah (Mia Kirshner), o tanara care, copil fiind, il cunoscuse indeaproape pe Eric Draven (“Corbul” din The Crow). Intre Ashe si Sarah se va infiripa o relatie cu totul specială, contrastând puternic cu violența lumii ce-i inconjoară.

Acesta este filmul Corbul Orasul Ingerilor online subtitrat meu preferat si mi se pare cel mai tare. Am si eu o intrebare, iar daca se poate sa-mi si raspundeti.In rolul corbului nu juca actorul Mark Dakascos? Era mai bine daca pastrati actorul principal.Va rog foarte mult daca se poate sa mai dati inca odata filmul saptamana viitoare dar nu foarte tarziu.

In primul “Crow” a jucat Brandon Lee(fiul lui Bruce), care a murit in urma unui accident din timpul filmarilor. Apoi a urmat acest “City of Angels”, cu Vincent Perez. A fost facut si un serial, abia acolo fiind interpret Mark Dacascos.

Anul viitor trebuie sa apara “The Crow: Wicked Prayer”, cu Edward Furlong(pustiul din “Terminator 2”) in rolul principal.