Corbul Mântuirea – The Crow Salvation (2000) Online Subtitrat


Regia: Bharat Nalluri
Actori: Kirsten Dunst, Eric Mabius, Fred Ward
An: 2000
Gen: Actiune, Crima, Fantezie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Corbul Mântuirea – The Crow Salvation

Cel mai tânãr om executat vreodatã s-a întors sub numele de The Crow Salvation online subtitrat pentru a rãzbuna douã crime: uciderea prietenei sale de cãtre un atacator necunoscut, si propria sa moarte hotãrâtã de autoritãtile statale. Dar puterile supranaturale ale Corbului nu sunt o garantie cã va putea distruge conspiratia coruptiei care controleazã lumea interlopã a orasului.

Alex Corvis a jurat cã uciderea brutalã a prietenei lui a fost opera unui “bãrbat misterios” cu o cicatrice pe brat; cã acest atacator nevãzut a fost cel care a înjunghiat-o pe Lauren Randall de cincizeci si trei de ori cu un cutit de vânãtoare; iar a apoi i-a înscenat totul lui Alex. Fiind un singuratic, fãrã prieteni si având literalmente întregul oras împotriva sa; povestea tânãrului nu este crezutã, iar politistii nu reusesc sa afle nimic despre asa-numitul Bãrbat Misterios. Astfel, toate dovezile fiindu-i potrivnice, Alex este trimis pe scaunul electric chiar în noaptea când împlinea douãzeci si unu de ani.

Acum, Alex Corvis s-a întors in Corbul Mântuirea online subtitrat, purtând pe fatã rãni care îi dau o înfãtisare de Corb; datoritã mãstii purtate în momentele mortii. Si, cu toate cã este ajutat de corbul cu puteri supranaturale; Alex trebuie sã dezlege de unul singur misterul uciderii lui Lauren; si sã-si demaste astfel si propriul “asasin”.

Cãutarea Corbului îl poartã într-o lume de cosmar, unde însisi politistii protejeazã miezul violent de viciu; si coruptie al orasului. Rãtãcind prin acest labirint de indicii si suspecti; din ce în ce mai întortocheat; Alex trebuie sã se confrunte si cu propriile sentimente de mânie si îndoialã privind moartea lui Lauren.