Copenhaga – Copenhagen (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Raso
Actori: Gethin Anthony, Martin Hestbæk, Sebastian Armesto, Olivia Grant, Frederikke Dahl Hansen
Anul: 2014
Gen: Aventura, Drama, Romantice
Durata: 98 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Copenhaga – Copenhagen

Dupa cateva saptamani petrecute calatorind prin Europa, William, un barbat cam imatur, ajunge in Copenhaga, locul de nastere al tatalui sau. Aici o intalneste pe Effie, o adolescenta exhuberanta si inteligenta, impreuna cu care William pleaca in cautarea bunicului sau. In ciuda diferentei de varsta, intre cei doi se creaza o lagatura.

M-am lipit extrem de mult de acest film, nu stiu de ce. Defapt, stiu, este foarte bun. La o vizionare ignoranta pare simplu si nelucrat, dar tocmai simplitatea si nefinisajul acesta il fac atat de diferit si aromat, fiind realizate printr-un scop artistic, nu dintr-o greseala. Genul ‘drama romantica’ nu este “my cup of tea”, insa acesta m-a marcat total. Are in plus elemente de mister si “aventura”, un usor umor ironic apetisant si un alt fel de thriller.

La inceput am dat filmului un 8 – “foarte bun”, pentru ca am vrut sa fiu cat mai obiectiva posibil; dar iata, imi este prea drag filmul si mi-am permis sa il notez cu 10, pentru mine fiind o “capodopera”. Este filmul meu preferat de acest gen si mereu il voi recomanda oricui.