Cop and a Half New Recruit (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan A. Rosenbaum
Actori: Lou Diamond Phillips, Wallace Shawn, Lulu Wilson
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Cop and a Half New Recruit

Împuternicirea a doi parteneri improbabili pentru o comedie polițistă este un cliche cinematic. Această formulă devine și mai ridicolă atunci când una dintre acele personaje este un detectiv îngrozitor, proastă, iar cealaltă este un copil mic precoce, ambițios. Am văzut acest scenariu exact înainte de a juca în comedia de familie din 1993 Cop și jumătate în rolul lui Burt Reynolds, iar acum această premisă este reînviată pentru repornire.

Cop and a Half New Recruit online subtitrat îl vede pe Lou Diamond Phillips jucând un detectiv nu atât de diferit de cel pe care Burt Reynolds la jucat în versiunea originală din 1993. Dar de data aceasta, polițistul în cauză se îmbină cu o fată veche de 12 ani (Lulu Wilson din Ouija: Originea Răului și Annabelle: Creatie), dornică să stabilească legea.

Remorcile pentru acest viitor clasic au stat pe YouTube de la sfârșitul lunii mai și nimeni nu a observat. După cum probabil ați presupus datorită prezenței lui Lou Diamond Phillips și a unor efecte deosebite de drone. Aceasta merge direct la video. Pentru a fi corect, nu arată mai rău decât filmul original. Deși pare să fi pierdut o parte din marginea pe care filmele de genul asta o aveau în anii 1990.