Constantine City of Demons (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Matt Ryan, Damian O’Hare, Laura Bailey
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Fantezie, Groaza
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Constantine City of Demons (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Review Constantine City of Demons (2018)

O serie animată care se axează pe aventurile detectivului supranatural John Constantine.

Această serie Constantine City of Demons online subtitrat este despre Constantine, un vrăjitor în universul DC. În această serie, protag-ul principal acceptă un loc de muncă care duce la el însuflețit în lumea în care trăiește eroul nostru Constantin în lumea universului DC.

Această serie Constantine City of Demons online subtitrat este diferită de seria DC tipică. nu există “eroi costumați” sau “baddie mare”; ci în schimb demoni; îngeri și multe alte lucruri supranaturale. Există; de asemenea; o răsucire pe ea; fiind că nu veți găsi dvs. tipice “boo lui” și astfel. În schimb; veți vedea personaje personalizate și o poveste interesantă; care se desfășoară pe măsură ce fiecare episod se desfășoară.

Oamenii nu se concentrează în această serie; în schimb; atenția seriei este asupra aspectelor supranaturale ale acesteia; cum ar fi creaturile magice și mitice și altele asemenea. Este o serie bună și este în mod evident un risc pentru DC să se dezvolte într-o astfel de serie care este complet în afara formulei normale pentru ei. Dar este un risc care merita luat pentru ei; deoarece calitatea este superba si lumea pe care o construieste in universul deja stabilit explica mult mai mult decat ceea ce au facut celelalte serii pentru aspectul supranatural al Universului DC.