Conspiraţia – Closed Circuit (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Mister
Producator(i): Steven Knight
IMDB: 6.2
Regia: John Crowley
Actori: Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Conspiraţia – Closed Circuit

Thrillerul internațional îi are în centrul atenției pe Martin (Eric Bana) și Claudia (Rebecca Hall). Doi foști iubiți care ajung să fie cei avocați ai apărării într-un proces intentat unui terorist. Cei doi avocați își vor vedea curând viețile puse în pericol și vor ajunge în centrul unui hățiș de intrigi. Si trădări în care e imposibil să deosebești prietenii de dușmani. Iar dreptatea nu mai judecă în alb și negru, ci doar în nuanțe de gri.

Intr-o vreme in care o agentie americana de securiatate recunoaste ca spioneaza civili. Iar in marile orase ale lumii apar din ce in ce mai dese si mai vizibile camere de supraveghere. Era doar o chestiune de timp pana la aparitia unui film despre stat-autoritati care spioneaza pe cine vor, cand vor si nu intotdeauna in interesul cetateanului pe care il reprezinta.

Steven Knight construieste o intriga cinica despre teroare, imixtiuni in viata privata, despre sisteme juridice pe care terorismul le forteaza sa se schimbe, adauga o vaga poveste de iubire si, in regia lui John Crowley, “Closed circuit” ajunge pe ecrane la judecata spectatorului.
Desi lipsit de momente explozive, ritmul alert si desele rasturnari de situatii captiveaza spectatorul. Cu fiecare scena, cazul devine mai complicat decat anticipasera toti cei implicati, Martin si Claudia, procurorul general, MI5, jurnalistii, martorii si acuzatii.