Condor (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Todd Katzberg, Ken Robinson, Jason Smilovic
Actori: Max Irons, Leem Lubany, Katherine Cunningham
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Thriller
IMDB: 7.5


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Condor (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


Review Condor (2018)

Pe 6 iunie AT&T ne propune Condor, un serial de spionaj in care un tanar analist CIA descopera un plan diabolic care pune in pericol viata a milioane de oameni. Serialul este un remake dupa filmul lui Sidney Polack – “Three days of the Condor” aparut in 1975, cu Robert Redford in rolul principal.

Un film bazat pe o carte. O emisiune TV bazată pe film. “Șase zile de la Condor” până la “Trei Zile ale Condorului”, pentru a face acest lucru: noua serie Spion Audience Network, care a pierdut cinci zile în timp ce se extinde la 10 ore. În mijlocul acestor schimbări, ceva trebuie să meargă bine, nu?

Nu este doar faptul că clasicul lui Sydney Pollack din 1975 se simte neatins (și relativ fără timp, în ciuda faptului că o parte din lucrarea lui Robert Redford citește ziare); este faptul că seria directă de ridicare din film provine dintr-o pedigree oarecum nedovedită și va juca într-o rețea accesibilă numai abonaților prin satelit.

Ei bine, după primele două episoade, ultimul punct nu este un avertisment atât de mult ca o rușine. Jason Smilovic (“Lucky Number Slevin”) și de Todd Katzberg nu este un fel de “drop everything and subscribe la DirecTV”, dar este o poveste de spion angajată, actualizată în mod adecvat pentru timpurile moderne și încorporând cu încredere elemente ale originalului film.