Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Conan Barbarul – Conan the Barbarian (1982) Online Subtitrat


Regia: John Milius
Actori: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow
An: 1982
Gen: Aventura, Fantezie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Conan Barbarul – Conan the Barbarian

Arnold Schwarzenegger are un debut fulminant in rolul acestui erou luptator legendar, Conan Barbarul.

Dupa ce i-au fost omorati parintii de catre o capetenie nemiloasa (James Earl Jones) si de catre banda lui de criminali, Conan trebuie sa indure o copilarie grea in sclavie pentru a ajunge gladiator, spre deliciul banditilor.

Trimis in estul indepartat pentru a-si perfectiona abilitatile de luptator, Conan este eliberat si incepe un drum periculos si sangeros pentru a-si razbuna moartea parintilor. Acum luptatorul trebuie sa-si invinga dusmanii insetati de sange intr-o actiune care sfideaza moartea si este plina de aventura, curaj, putere, caracter si triumf al binelui impotriva raului.

Un film Conan the Barbarian online subtitrat bun cu o poveste interesanta, ce te tine un pic in suspans; dar ce poate deveni si putin plictisitoare. Unele momente chiar m-au placut si mi s-a parut foarte interesanta partea in care Doom se trensforma in sarpe. Efectele sunt destul de bune pentru acea vreme, dar se putea si mai bine.

Scenariul cum am mai spus, este bun si interesant, de regie s-a ocupat John Milius. Nu un mare regizor, dar unul cu o imaginatie si o viziune destul de buna.

Distrubutia Conan Barbarul online subtitrat este foarte buna, mai ales gandindu-ne ca pe langa Arnold , care are cateva scapari sau lipsuri; dar le trecem cu vederea, fiind primul film al sau, il avem si pe James Earl Jones, Darth Vader-ul primeler 3 filme Star Wars; in rolul lui Doom, pe genialul Max von Sydow in rolul imparatului Osric; si pe Sandahl Bergman care s-a remarcat in acest film; eu personal am mai vazut-o doar in “All That Jazz”, in care danseaza superb.