Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Comedie de groază – Scary Movie (2000) Film Online Subtitrat in Romana


Comedie de groază – Scary Movie online subtitrat, produsul unei vesele ticneli – trasatura definitorie a fratilor Wayans – este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat nici un film de groaza sau de actiune, nici o comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

Traditia ultragiului si a lipsei de masura creata odata cu Animal House, There’s Something About Mary ( Mary cea cu vino-ncoa) si South Park: Bigger, Longer and Uncut, este impinsa acum si mai departe, fratii Wayans tratand orice, de la anatomie si pana la publicitate, cu o atat de insultatoare sinceritate, incat termenul de dezmat ajunge sa fie redefinit in cheie comica. E ceva… de groaza.

Primul film Comedie de groază – Scary Movie online subtitrat dintr-o serie de 5 deja, asta la momentul la care postez acest review, anul 2016, ca cine stie cate vor mai fi in total. In doar 14 ani avem deja 5 astfel de productii, ceea ce e mult, lansarile avand o cadenta de sub 3 ani per capitol. E limpede asadar ca acest prim film a insemnat inceputul unui adevarat curent in genul din care face si el parte, cel al parodiilor. E curentul filmelor care caricaturizeaza alte filme dar in care ponderea glumelor cu tenta sexuala e covarsitoare.


Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Anna Faris, Jon Abrahams, Marlon Wayans
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare