Comedie de groază – Scary Movie (2000) Online Subtitrat


Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Carmen Electra, Marlon Wayans, Shannon Elizabeth, Dave Sheridan, Anna Faris, Shawn Wayans
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Comedie de groază – Scary Movie

Comedie de groază online subtitrat, produsul unei vesele ticneli – trasatura definitorie a fratilor Wayans – este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat nici un film de groaza sau de actiune, nici o comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

Traditia ultragiului si a lipsei de masura creata odata cu Animal House, There’s Something About Mary( Mary cea cu vino-ncoa) si South Park: Bigger, Longer and Uncut, este impinsa acum si mai departe, fratii Wayans tratand orice, de la anatomie si pana la publicitate, cu o atat de insultatoare sinceritate, incat termenul de dezmat ajunge sa fie redefinit in cheie comicã. E ceva… de groaza.

Scary Movie online subtitrat este un film în care tradiția: Un atac răgușit, satiric pe filme Slasher, filmele de groaza adolescente și “The Matrix”. Am văzut filmul Scary Movie, am ras, am luat notițe, și acum eu sunt la o pierdere pentru a scrie revizuire. Toate din categoriile critice obișnuite și strategii prăbușirea în fața unui film ca acesta.

Să discutăm complot? Nu este nici unul, într-adevăr – doar o rufe subțire pentru a lega unele dintre GAG. Caracterele? Acestea sunt toate tipurile de obiective sau nu, oamenii. Dialogul? Nu puteți revizui dialogul în filme originale (cum ar fi “Stiu ce ai facut asta vara”), deoarece este fara minte funcțională, servind doar pentru a avansa complot. Cum se poate discuta despre satira, cu excepția pentru a observa este mai lipsit de rațiune?

Confruntat cu o dilemă de acest fel, criticul experimentat cade din nou pe un truc de încredere.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Scary Movie (2000)
Nota film
31star1star1stargraygray