Comedie de groază 4 – Scary Movie 4 (2006) Online Subtitrat


Regia: David Zucker
Actori: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko, Beau Mirchoff, Phil McGraw, Conchita Campbell, Bill Pullman, Carmen Electra
Anul: 2006
Gen: Comedie
Durata: 83 minute
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Comedie de groază 4 – Scary Movie 4

Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw, in care vor juca Dr. Phil McGraw si Shaquille O’Neal.

Anna Faris si Regina Hall au revenit in rolul prostutelor adorabile Cindy Campbell si, respectiv, prietena ei egoista si obsedata de sex, Brenda. De data asta ele sunt insotite de Craig Bierko in rolul simpaticului Tom Ryan (War of the Worlds), un tip total pierdut in spatiu.

Impreuna in Comedie de groază 4 online subtitrat, ei vor lupta pentru a salva lumea de o necrutatoare invazie extraterestra. Cindy Campbell se muta alaturi de Tom Ryan deoarece are grija de o batrana. Ea descopera ca apartamentul este bantuit de un baietel si incepe sa cerceteze cine l-a ucis si de ce. De asemenea, extraterestrii “Tr-iPods” invadeaza Pamantul iar Cindy trebuie sa afle secretul pentru a-i putea opri.

Shaquille O’Neal și Dr. Phil trezesc pentru a găsi ei înșiși legat la conductele din o baie. Gazda lor, Billy păpușa, arată că încăperea este de umplere cu gaz nervoase lent cu singura cale de ieșire fiind de a face un coș și să obțină SAWS, care trebuie să fie utilizate pe picioarele lor. Din păcate, Dr. Phil SAWS picior greșit și leșină, lăsând doi să moară.

În Scary Movie 4 online subtitrat, recent vaduva Cindy Campbell (Anna Faris) vizite fratele-in-law ei, Tom Logan (Charlie Sheen), întrebător despre singurătatea ei cu plecarea de nepotul ei, Cody, la armata.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Scary Movie 4 (2006)
Nota film
31star1star1stargraygray