Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Comedie de groază 4 – Scary Movie 4 (2006) Film Online Subtitrat in Romana


Acest film Comedie de groază 4 – Scary Movie 4 online subtitrat va parodia oficial filmele horror/ thriller/action/ drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw, in care vor juca Dr. Phil McGraw si Shaquille O’Neal.

Anna Faris si Regina Hall au revenit in rolul prostutelor adorabile Cindy Campbell si, respectiv, prietena ei egoista si obsedata de sex, Brenda in Comedie de groază 4 – Scary Movie 4 online subtitrat. De data asta ele sunt insotite de Craig Bierko in rolul simpaticului Tom Ryan (War of the Worlds), un tip total pierdut in spatiu.

Impreuna ei vor lupta pentru a salva lumea de o necrutatoare invazie extraterestra. Cindy Campbell se muta alaturi de Tom Ryan deoarece are grija de o batrana. Ea descopera ca apartamentul este bantuit de un baietel si incepe sa cerceteze cine l-a ucis si de ce. De asemenea, extraterestrii “Tr-iPods” invadeaza Pamantul iar Cindy trebuie sa afle secretul pentru a-i putea opri.


Regia: David Zucker
Actori: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko
Anul: 2006
Gen: Comedie
Durata: 83 minute
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare