Comedie de groază 3 – Scary Movie 3 (2003) Online Subtitrat


Regia: David Zucker
Actori: Jianna Ballard, Camryn Manheim, Darrell Hammond, Charlie Sheen, Anna Faris, Jeremy Piven
Anul: 2003
Gen: Comedie
Durata: 84 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Comedie de groază 3 – Scary Movie 3

Serialul de comedie parodic care nu cunoaşte frică este din nou în prim plan cu cea mai amuzantă parte de până acum: “SCARY MOVIE 3 – COMEDIE DE GROAZĂ 3”. Atacând cu ironie cele mai noi producţii de mare audienţă, “SCARY MOVIE 3”, parodiază cu ireverenţă “The Ring”, “Signs”, “Matrix Reloaded”, “8 Mile”, “The Others” şi altele, ca şi reprezentantele culturii pop cum ar fi “American Idol”. Filmul îl reîntoarce pe regizorul David Zucker la genul la care a contribuit prin producţiile clasice “Airplane!”, “Naked Gun”, “Naked Gun 2 ½” şi “Naked Gun 33 1/3: The Final Insult”.

Totul începe in Comedie de groază 3 online subtitrat, când reportera specială Cindy Campbell (Anna Faris) porneşte la drum pentru a găsi subiecte importante în centrul pariurilor de televiziune. Descoperă imediat o desfăşurare incredibilă a unor reţele în dezvoltare ce includ atacuri ale extratereştrilor, casete video cu crime, urme ale navetelor spaţiale, profeţii despre Cel Ales, copii cu ochi ciudaţi, rapperi albi ambiţioşi şi chiar o altercaţie cu Michael Jackson. Confruntându-se cu conspiraţii de mari proporţii şi cu echipă de oameni foarte ciudaţi care o urmăresc, Cindy trebuie să se lupte să oprească invazia maleficului asupra lumii – totul fără a precupeţi nici un subiect din asaltul “Scary Movie 3”, asupra întorsăturilor rapide de situaţie care prezintă adevărata imagine a scenelor originale.

Distribuţia filmului Scary Movie 3 online subtitrat, îi include pe Anna Farris ca ambiţioasa prezentatoare principală de ştiri; Charlie Sheen în rolul fermierului Tom care atrage extratereştri şi Denise Richards în rolul soţiei lui ghinioniste, Annie; Eddie Griffin în rolul lui Orfeu şi Queen Latifah în rolul Oracolului, Mătuşa Shaneequa;

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Scary Movie 3 (2003)
Nota film
31star1star1stargraygray