Comedie de Groază 2 – Scary Movie 2 (2001) Online Subtitrat


Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Marlon Wayans, Anna Faris, Andy Richter, Natasha Lyonne, Veronica Cartwright, Anthony Acker, Mark Barrett
Anul: 2001
Gen: Comedie
Durata: 83 minute
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Comedie de Groază 2 – Scary Movie 2

Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa fulminantul succes de anul trecut al filmului Comedie de Groază 2 online subtitrat. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului in Scary Movie 2.

Ca o extensie a lui SCARY MOVIE, SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit. Dar nu se opreste aici, ci loveste si in succese de casa ca ingerii lui Charlie si Misiune imposibila 2. Fratii Wayans nu iarta nimic nici din cultura de masa a zilelor noastre, facand haz, fara rusine, de buletinele informative comerciale difuzate noaptea tarziu, de prezicatorii de la televizor si chiar de cele mai noi reclame.

Filmul Comedie de Groază 2 online subtitrat incepe cu o scena ce parodiaza Exorcistul, in care nonconformistul preot McFelly; incearca sa elibereze o fermecatoare tanara de un poltergeist din alta lume. Apoi, reluand actiunea din SCARY MOVIE, fratii Wayans se reunesc, pentru noi nazbatii; cu eroina Cindy Campbell, acum la colegiu. Un profesor nebun o recruteaza pe ascuns; impreuna cu un grup de colegi dornici de senzatii tari; pentru un weekend aflat sub auspiciile unui experiment stiintific. Pe masura ce se desfasoara diversele activitati din timpul weekend-ului, care mai de care mai socante; si care deseori nu au nici o legatura cu programa scolara, surprizele se tin lant si asigura distractia 100%!

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Scary Movie 2 (2001)
Nota film
31star1star1stargraygray