Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Comedie de Groază 2 – Scary Movie 2 (2001) Film Online Subtitrat in Romana


Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa fulminantul succes de anul trecut al filmului SCARY MOVIE. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului.

Ca o extensie a lui Comedie de Groază 2 – Scary Movie 2 online subtitrat arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit. Dar nu se opreste aici, ci loveste si in succese de casa ca ingerii lui Charlie si Misiune imposibila 2. Fratii Wayans nu iarta nimic nici din cultura de masa a zilelor noastre, facand haz, fara rusine, de buletinele informative comerciale difuzate noaptea tarziu, de prezicatorii de la televizor si chiar de cele mai noi reclame.

Filmul Comedie de Groază 2 – Scary Movie 2 online subtitrat incepe cu o scena ce parodiaza Exorcistul, in care nonconformistul preot McFelly incearca sa elibereze o fermecatoare tanara de un poltergeist din alta lume. Apoi, reluand actiunea din SCARY MOVIE, fratii Wayans se reunesc, pentru noi nazbatii, cu eroina Cindy Campbell, acum la colegiu. Un profesor nebun o recruteaza pe ascuns, impreuna cu un grup de colegi dornici de senzatii tari, pentru un weekend aflat sub auspiciile unui experiment stiintific.


Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Anna Faris, Marlon Wayans, Antony Acker
Anul: 2001
Gen: Comedie
Durata: 83 minute
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare