Colony (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Ryan Condal, Carlton Cuse, Juan José Campanella
Actori: Sarah Wayne Callies, Jacob Vargas, Josh Holloway, Ally Walker, Peter S. Jacobson
Anul: 2016
IMDB: 7.4
Gen: Drama, Aventura, Actiune, Seriale Online
Durata: 42 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Colony SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Sinopsis Colony

Staruri ale unor seriale foarte populare, Josh Holloway (Lost) și Sarah Wayne Callies (Prison Break) revin în atenție în SF-ul Colony, despre doi soți din viitorul apropiat, când o invazie extraterestră cucereștii Pământul, iar supraviețuitorii umani au parte de vieți aparent liniștite în colonii înconjurate de ziduri înalte. Unii oameni au ales să colaboreze cu invadatorii pentru a-și îmbunătăți traiul, dar alții se aliază unei firave rezistențe hotărâte să saboteze invazia. Familia Bowman se va trezi în centrul conflictului.

Josh Holloway (Lost) şi Sarah Wayne Callies (Prison Break) sunt soţii Will şi Katie Bowman. În primele secvenţe totul pare normal în viaţa lor: Will pregăteşte micul dejun şi cheamă restul familiei la masă. Radioul este pornit, vremea se anunţă însorită, iar păsările ciripesc vesele în jurul casei. Dar Will scapă apoi un ou pe jos, iar reacţia sa face spectatorul să intre imediat în alertă: de ce este un ou atât de important?


Review Colony

Los Angeles-ul şi alte metropole americane (şi probabil întreaga lume) se află sub controlul unei rase extraterestre. Oraşul este înconjurat de un zid înalt cât un zgârâie nori şi lat de 100 de metri; iar oamenii sunt victimele unui regim militar ce le restricţionează drastic libertatea şi resursele. Parte a unei forţe invadatoare extraterestre; forţele militare sunt formate din colaboraţionişti umani; care aleg un statut privilegiat tocmai ca să nu tremure la irosirea unui simplu ou. Medicamentele sunt pe cale de dispariţie; iar pe străzi există doar o aparenţă de normalitate; orice incident fiind rapid şi drastic analizat de forţele de ordine.

Realizat de Carlton Cuse; cunoscut mai ales ca producător executiv şi scenarist al celebrului Lost; serialul face o alegere care intrigă; dar şi enervează spectatorul: nici măcar o secundă nu întrezărim extratereştrii. “Nimeni nu îi vede”; aflăm din primul episod şi ne dăm seama curând că acesta este marele as din mânecă pe care Cuse îl va folosi la momentul ce-i va părea potrivit. Deocamdată Colony menţine tensiunea prin alegerea esenţială pe care vor fi nevoiţi să o facă Will şi Katie: vor colabora pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii şi a le oferi un viitor mai confortabil celor doi copii ai lor sau se vor alătura unei firave Rezistenţe hotărâte să saboteze invadatorii? Răspunsul aflat în primul episod al serialului are toate şansele să surprindă.

Serialul surprinde şi în ceea ce priveşte efortul de producţie. Da; zidurile gigantice sunt impresionante (şi evident create pe calculator); dar le vezi în doar câteva scene. Nu te uita la serial pentru efecte speciale sau confruntări spectaculoase: Colony este o distopie “with a twist”; iar accentul se pune pe psihologia şi motivaţiile personajelor; precum şi pe efectul stării de asediu asupra oamenilor obişnuiţi.