Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Cold Mountain (2003) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, Drama, Istorice
Producator(i): Charles Frazier, Anthony Minghella
IMDB: 7.2
Regia: Anthony Minghella
Actori: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cold Mountain

America anilor 1860. Într-o ţară cutremurată de război se petrece o aventură extraordinară în care sunt implicaţi trei oameni. Trei oameni a căror supravieţuire fizică şi psihică depinde de legătura dintre ei. Filmul urmăreşte destinele celor trei şi felul în care se întrepătrund. Mai întâi este soldatul din Confederaţie, Inman (Jude Law) care. Rănit pe câmpul de luptă, se întoarce la femeia iubită.

În drumul către Ada (Nicole Kidman), Inman întâlneşte rebeli şi sclavi, ticăloşi de toate felurile, profitori. Toate gunoaiele pe care răutăţile unui război crâncen le pot scoate la suprafaţă. La rândul ei, Ada, nu mai e femeia delicată şi protejată care a fost.

Acum singură, trebuie să înfrunte grozăviile unor vremuri zbuciumate, trebuie să apere singură ferma tatălui ei, şi de ruină, şi de atacuri. În ajutorul fetei vine Ruby (Renee Zellweger) care devine parte intimă o poveştii, o femeie care o învaţă. Pe Ada legile supravieţuirii într-o lume pe care fata nu o cunoştea şi de care află cu uimire.

Odiseea întoarcerii acasă a unui soldat confederat, ce a dezertat de pe câmpul de luptă după ce a văzut brutalitatea și absurditatea războiului, este prezentată de cineastul Anthony Minghella cu o meticulozitate și o maturitate epică ce transformă un drum banal într-o poveste mitică. Drumul a fost străbătut de sute și poate mii de soldați dezamăgiți de mizeria și mutilarea din tranșeele morții, dar Inman urmează chemarea dragostei pe care o simte fără a fi sigur că ea va fi împărtășită.