Cold Eyes (2013) Film Online Subtitrat


Titlu original: Gam-si-ja-deul
Regia: Ui-seok Jo, Byung-seo Kim
Actori: Kyung-gu Sol, Woo-sung Jung, Hyo-Joo Han
An: 2013
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cold Eyes (2013)

O echipă de agenți de elită din care face parte și Ha Yoon-joo, este însărcinată cu prinderea unui hoț, un maestru al furturilor și un asasin periculos. Tânăra, înzestrată cu o excelentă memorie a detaliilor, încearcă să fie la înălțimea colegilor. Când Ha Yoon-joo crede că a ajuns la finalul investigației, ea va fi surprinsă și își va da seama că misiunea este mai grea decât credea.

Fără nici o așteptare sau cunoaștere prealabilă a filmului, am fost atras în film în 10 minute. Nu vreau să distrug filmul pentru oricine, dar dacă te afli în thriller coreean cum ar fi Omul de nicăieri, The Chaser etc. Ochii rece sunt cu siguranță pentru tine. Caracterele sunt vii, acțiunea este plină de inimă și inimă, scenele de luptă sunt bine coregrate și credibile, urmărirea pisicilor și a mouse-ului între detectivi și răufăcători vă va ține pe marginea scaunului.

Bancurile sunt naturale și ridicole, care sunt inserate în punctele corecte ale filmului pentru a crea un efect tensionat și slăbit, pentru a prinde publicul și pentru a lăsa un timp când este necesar. Mergeți și urmăriți-vă, merită bine timpul. Producții de la Hollywood, mai bine, când filmele din Coreea vin puternic.