Code Black (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Michael Seitzman
Actori: Marcia Gay Harden, Melanie Chandra, Harry Ford
An: 2015
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.1


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Code Black SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07:

S03E08:


Sinopsis Code Black

Code Black este o creație semnată Michael Seitzman despre un spital suprasolicitat și cu personal mult mai puțin numeros decât ar fi necesar. Marcia Gay Harden o interpretează pe Leanne Rorish, șefa echipei. Serialul se bazează pe documentarul omonim regizat de Ryan McGarry.

Producătorilor, regizorilor și scriitorilor; În calitate de fost căpitan de foc și de responder ALS (acum retras) din zona LA, apreciez eforturile și eforturile depuse fără îndoială de către toți în prezentarea acestei imagini reale a vieții într-un centru de traume, în special în cazul îngerilor. (Regina Îngerilor) Deci, kudos și fără sfârșit degetele pentru un loc de muncă bine făcut.

Pentru distribuție și echipaj; Deși am văzut o mulțime de traume în cariera mea, am experimentat doar ceea ce acum se numește o situație “Code Black” o dată în viața mea cu ani în urmă într-o traumă de masă care implică un tragic accident de autobuz și o mulțime de Triaj care mi-a expus la câteva ore în ER, și nu a fost nimic de minune. Pentru a vedea o adevarata echipa de traume ER se impreuna pentru a face treaba a fost uimitoare si viata se schimba si acest lucru cu siguranta ajunge acasa pentru atat de multi!