Cod roșu la Londra – London Has Fallen (2016) Online Subtitrat


Regia: Babak Najafi
Scenariu: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Actori: Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler, Aaron Eckhart
Anul: 2016
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cod roșu la Londra – London Has Fallen

Continuarea imensului succes de box office Cod roșu la Casa Albă începe la Londra, unde prim-ministrul britanic a murit în circumstanțe misterioase. La funeraliile sale participă lideri ai statelor din toată lumea occidentală. Dar, ceea ce începe ca fiind cel mai bine păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă preaputernicii zilei, și să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii.

”London Has Fallen” este un film care tratează un subiect la modă în perioada contemporană: terorismul extern. Ceea ce ați văzut până acum în filmele gen ”Commando” sau ”Rambo” sunt nimic față de ceea ce veți vedea în acest film. Împușcături și explozii în plin centrul Londrei, aruncarea în aer a podurilor peste Tamisa, dinamitarea principalelor obiective turistice londoneze (mai puțin palatul Buckingham), rachete trase de pe acoperișurile clădirilor în elicoptere. Ce să zic: Londra a fost transformată într-un oraș asediat precum Beirutul în anii ’80 sau Kabulul în anii 2000. Se duc lupte de gherilă aproape la fiecare colț de stradă, în timp ce autoritățile s-au retras strategic la sediile centrale pentru a găsi soluții.

Acțiunea este un haos total; încărcat de clișee și de xenofobie; încât devine de-a dreptul ridicol. Nimeni nu poate crede ce se întâmplă pe ecran deoarece se depășește orice limită de credibilitate. Forțele de securitate britanice sunt reduse la 0; iar o mână de teroriști cauzează panică pe străzile unei metropole de peste 10 milioane de locuitori; făcând ca toată lumea să se baricadeze în case. Cine salvează metropola? Un agent secret american care anihilează aproape de unul singur întreaga organizație teroristă de la Londra.