Cod roşu de jaf – The Hurricane Heist (2018) Online Subtitrat


Regia: Rob Cohen
Actori: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cod roşu de jaf – The Hurricane Heist

Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american…

Suntem în anul 1992 in filmul Cod roşu de jaf online subtitrat. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții.

25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani…

Hoții încearcă o lovitură masivă împotriva Trezoreriei Statelor Unite ca un uragan de categoria 5 care se apropie de una din facilitățile sale de mentă.

The Hurricane Heist online subtitrat care este programat să se deschidă în teatre în primul trimestru al anului 2018; a fost scris de Cohen; Scott Windhauser; Jeff Dixon; Anthony Fingleton și Carlos Davis. Moshe Diamant a semnat; împreună cu Mark Damon; Chris Milburn; Rob Cohen; Karen Baldwin; Michael Tadross; Jr.; Damiano Tucci; Danny Roth și Bill Immerman.

Povestea filme online 2018 Cod roşu de jaf – The Hurricane Heist urmărește o echipă de tehnici hackeri care se îmbarcă cu un jaf de 600 de milioane de dolari de la o instalație de monedă de coastă din S.U.A.; în același timp un uragan dezastruos de categoria 5 este pregătit să lovească. Cei rămași rămași în orașul de plajă pustiit sunt un meteorolog (Tony Kebbel); un agent de trezorerie (Maggie Grace) și fratele ex-marin al meteorologului (Ryan Kwanten).

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Hurricane Heist (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray