Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Coco (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adrian Molina, Lee Unkrich
Actori: Alanna Ubach, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Anthony Gonzalez, Renee Victor
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Coco

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru; Coco online subtitrat este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu numai datorită calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo; personajele expresive; creativitatea animatorilor – cât mai ales datorită emoţiilor puternice pe care le stârneşte povestea.

Filmul Coco online subtitrat începe cu o prezentare originală a istoriei familiei lui Miguel; un băiat îndrăgostit de muzică; deşi toate rudele îi sunt împotrivă. Dia de los Muertos (Ziua Morţilor) este o sărbătoare foarte preţuită de rudele băiatului şi în jurul acestei tradiţii mexicane se învârte întreaga poveste. Felul în care au reuşit scenariştii să îmbine pasiunea lui Miguel cu o aventură supranaturală; cultura mexicană; valorile familiei şi fermecătoarele acorduri spaniole merită toată atenţia. Iată de ce.