Cobra Kai (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Jennifer Celotta
Actori: Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Actiune, Comedie, Drama
IMDB: 9.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cobra Kai (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

s01e02

s01e03

s01e04

s01e05

s01e06

s01e07

s01e08

s01e09

s01e10


Review Cobra Kai (2018)

Dintre toate producţiile pe care platforma YouTube Premium le tot lansează de câţiva ani încoace, sunt mari şanse ca această revizitare a francizei Karate Kid să îţi atragă cel mai eficient atenţia.

Cobra Kai online subtitrat are zece episoade de câte o jumătate de oră şi îţi arată ce se întâmplă cu marii inamici Daniel LaRusso şi Johnny Lawrence la mai bine de trei decenii de la celebra “lovitură a cocostârcului”, care l-a transformat pe primul într-un campion, iar pe al doilea într-un învins. Actorii Ralph Macchio şi William Zabka, aflaţi amândoi la periferia lumii showbiz-ului de la giganticul succes al lui The Karate Kid încoace, revin în rolurile principale.

Prima întrebare care îţi poate răsări în minte aflând premisa poate fi: cine naiba vrea să ştie ce mai fac Daniel şi Johnny la atâta vreme după confruntarea ce le-a definit întreaga viaţă? Ei bine, scenariul porneşte de la câteva detalii ataşante legate de cei doi, astfel încât rivalitatea lor, readusă la viaţă după atâta vreme, ni-i arată pe poziţii radical diferite, astfel încât nu ţi-e deloc greu să îţi alegi un nou favorit. Şi nu, serialul nu este destinat doar fanilor filmelor şi chiar merită atenţia unui public nou, pe care îl ajută cu o serie de flashback-uri.

Johnny din Cobra Kai online subtitrat este acum alcoolic şi bântuit de remuşcările unor fapte sau ghinioane care i-au distrus mariajul şi relaţia cu fiul adolescent Robby (Tanner Buchanan). Aproape fără o leţcaie; Johnny ajunge în urma unor împrejurări să redeschidă Cobra Kai; dojo-ul de karate pe care l-a reprezentat în trecut. În acelaşi timp; Daniel LaRusso este acum un înstărit dealer de automobile; cu o viaţă şi familie perfecte. Când Daniel aude de redeschiderea Cobra Kai este gata de orice pentru a-i tăia aripile vechiului său oponent.