Close Range (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cartelul ucigaş
Regia: Isaac Florentine
Scenariu: Chad Law, Shane Dax Taylor
Actori: Scott Adkins, Nick Chinlund, Caitlin Keats
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima
IMDB: 5.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Close Range

Recent sosit in Mexic, fostul soldat Colton MacReady este nevoit sa se infiltreze in Cartelul Antibalas pentru a o salva pe nepoata sa Hailey, rapita in urma cu ceva vreme. Dupa ce reuseste sa o elibereze, intra fara voia sa in posesia unui flash drive ce se dovedeste a fi vital pentru cartel.

Liderul cartelului, Fernando “El Jefe” Garcia, vrea acest flash drive cu orice pret si nu se va da in laturi de la nimic pentru a pune mana pe el. A aflat ca Hailey este fiica lui Walt Reynolds, cel care a tradat cartelul in trecut. Ajuns acasa, misiunea lui Colton este de a-si duce sora, pe Angela si nepoata departe de haos. Insa, la scurt timp, membrii cartelului descopera ascunzatoarea celor doua si sunt decisi sa le elimine.

Bazându-se pe un șir de titluri de acțiune B-film ca Bullet și Ninja Assassin. Arte martiale veteran florentin nu are nevoie de nici o școlarizare pe care rulează o producție eficientă și energică. Setarea cea mai mare parte a filmului, la o fermă de sud-vest retras, el este capabil să limiteze aproape toate acțiunile la o singură locație. In cazul în care asupra lui MacReady și urmăritorii săi Gangland poate rupe în bucăți unul pe altul. Cu destule arme și muniție pentru a începe un război mic.