Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Claire in Motion (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Annie J. Howell, Lisa Robinson
Actori: Betsy Brandt, Chris Beetem, Zev Haworth
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Claire in Motion

Povestea începe la trei săptămâni după ce un profesor de matematică, soțul lui Claire Hunger, dispare în mod misterios, poliția și-a încheiat investigația și fiul lor începe să sufere. Singura persoană care nu a renunțat este Claire.

În scurt timp, ea descoperă secretele soțului, inclusiv legătura strânsă pe care acesta a avut-o cu un student fermecător dar manipulator. Pe măsură ce află mai multe informații, Claire începe să-și dea seama că nu-și cunoaștea soțul prea bine și astfel își va pune sub semnul întrebării propria identitate. Un thriller Claire in Motion online subtitrat despre dispariția unei persoane este transformat într-o poveste emoționantă despre nesiguranță și pierdere.

Un profesor de matematica si profesor de arta sunt apt pentru a vedea lumea discordant; dar aceasta nu înseamnă că nu sunt capabile de o relație personală puternică împreună. După plantare un sărut dimineața pe obraz soției sale; Paul pornește de la o excursie supraviețuire la un om prin dealuri și pădure. Când el nu se întoarce; începe misterul.

Numai că nu e într-adevăr un mister; și cu siguranță nu este thriller-ul pare să fie deghizat. Mai degrabă; este un studiu de personaj modul în care funcționează o minte rațională pentru a face sens unei lumi care nu poate fi întotdeauna explicat în mod logic.